face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u komuniciranju politika i aktivnosti stranke u kampanji za nadolazeće parlamentarne izbore 2015. godine, održala se od 18. do 21. rujna u Zatonu kraj Zadra.

 

Školu je vodio predsjednik mladih HNS-a i načelnik općine Pirovac Ivan Gulam.
Ovogodišnja jubilarna 10. ljetna škola Mladih HNS-a pod nazivom "Get out the vote – how to communicate with voters and potential members" održana je u suradnji s nizozemskom partnerskom strankom VVD.
U četverodnevnim radionicama sudjelovalo je 30-ak mladih članova stranke iz cijele Hrvatske, a radionice su vođene od strane trojice iskusnih trenera Madelone Smit, Tima Versnela i Ferdida Laghe iz Nizozemske liberalne vladajuće stranke VVD-a.
Radionice su bile usmjerene na praktične vještine komuniciranja s potencijalnim biračima te članovima i simpatizerima stranke, kao i na tehnike prenošenja informacija, zagovaranje i debatiranje na okruglim stolovima ili ulici, telefonsku komunikaciju te organizaciju aktivista i volontera.
Preneseno znanje i iskustvo o tome kako komunicirati s biračima i kako se uključiti u političke aktivnosti, bilo kao birač, aktivist ili član stranke, igrat će veliku ulogu u stvaranju baze novih članova i birača.
Stečeno znanje i iskustvo na ovoj Ljetnoj školi činit će bazu HNS-ove kampanje na parlamentarnim izborima u 2015. godini.

Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Izborna2014 malaZagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik općine Pirovac, a na dvogodišnji mandat izabrano je i četvero potpredsjednika – Bima Butara iz Zagreba potpredsjednik je za udruge i podmlatke političkih stranaka, Dijana Golić iz Varaždina potpredsjednica je za politiku i proram, Morena Mudrinić iz Rijeke potpredsjednica za marketing i odnose s medijima, a Mario Tevšić iz Dubrovnika potpredsjednik je Mladih za međunarodne odnose.

Opširnije:Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Kristina Đuranec nova predsjednica Mladih HNS-a Zagrebačke županije

ZGZup2014Zagreb, 27. ožujka 2014. - Mladi HNS-a Zagrebačke županije održali su svoju redovitu izbornu sjednicu. Velika posjećenost posvjedočila je o interesu mladih za uključivanje u političku sadašnjost i njihovoj svjesnosti za trenutak u kojem živimo.

Plan aktivnosti iznesen na sjednici je ambiciozan i dinamičan, a u djelo će ga provesti novi članovi predsjedništva Mladih HNS-a Zagrebačke županije, predvođenih novom predsjednicom Kristinom Đuranec iz Vrbovca.

Opširnije:Kristina Đuranec nova predsjednica Mladih HNS-a Zagrebačke županije

Stipe Vudrag predsjednik Mladih HNS-a Splitsko-dalmatinske županije

StDalm2014Split, 28. ožujka 2014. - 29-ogodišnji Stipe Vudrag izabran je za predsjednika Mladih HNS-a Splitsko dalmatinske županije, dok su Tonči Bratošević i Nikola Civadelić novoizabrani potpredsjednici.

Opširnije:Stipe Vudrag predsjednik Mladih HNS-a Splitsko-dalmatinske županije

Mladi HNS-a Primorsko-goranske županije izabrali novo vodstvo

PrimGorZu2014Rijeka, 24. ožujka 2014. - Na redovnoj izvještajno-izbornoj skupštini održanoj prošloga tjedna Mladi HNS-a Primorsko-goranske županije izabrali su novo vodstvo.

Za predsjednika je izabran Dajan Delić. Za potpredsjednike Marin Filčić i Hrvoje Franić, a za tajnika Igor Mirić. U Predsjedništvo Mladih HNS-a izabrani su Nina Bartolović,Tea Draganić,Ivan Kilinčan,Morena Mudrinić i Lorena Valenta.

 

Opširnije:Mladi HNS-a Primorsko-goranske županije izabrali novo vodstvo

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design