face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

Mladi HNS-a na konferenciji ISEEL-a

Maribor200x150Maribor, 28.11.-1.12.2013. - U organizaciji Iseel-a (Balkanska liberalna mreža) održana je konferencija pod nazivom „Liberal past and present for better future“. Mlade HNS-a je predstavljao Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose. Kroz tri dana konferencije, mladi liberali jugoistočne Europe, obrađivali su mnoge teme vezane za mlade. Slovenski predstavnik u Europskom parlamentu, Jelko Kacin, održao je predavanje sudionicima konferencije na temu „Liberal traditions in Balkan“. Nakon toga, domaćini Mlada Liberalna Demokracija iz Slovenije moderilali su „Balkan cafe“ na kojem su sudionici iznijeli stanje i položaj mladih u svojim zemljama te najnovije političke događaje.
Drugog dana konferencije, Andrej Lavatar i MihaLobnik, pomočnici u EU parlamentu, održali su predavanje LGBT pravima i stanju na Balkanu. A Saša Butorac, također iz Slovenije, održao je predavanje o europskom proširenju do 2020 godine. U poslijepodnevnom dijelu, Roman Levi iz Bugarske, održao je predavanje „Benefits for old and new Europe“.
Trećeg dana konferencije, sudionicima je predstavljen projekt „European Youth Capital – Maribor 2013“ te su se svi sudionici uputili u razgledavanje Maribora.
Posljednjeg dana konferencije, donesene su odluke o daljnjoj suradnji među mladim liberalima jugoistočne Europe. Također, najbitnija je suradnja na nadolazećim izborima za EU parlament. Također je dogovorena, da će se sljedeća konferencija održati u Skopju u Makedoniji krajem veljače.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design