face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

masterclass vvdDen Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim strankama sudjelovali su na Masterclassu.

Masterclass je novi program nizozemskog VVD-a koji se održao u sklopu Partnership days-a u nizozemskom gradu Den Haagu. U tri dana, polaznici Masterclassa obučavani su za buduće trenere liberalne demokracije.

Osim Mladih HNS-a, polaznici su bili iz Rusije, Egipta, Jordana, Tunisa i Maroka.

Prvog dana Masterclassa polaznici su sudjelovali u debati koju je moderirao Kamran Ullah, a tema je bila „The Great Aid and Trade Debate“. Na kraju debate, Mario Tevšić iz Mladih HNS-a proglašen je za najboljeg debatanta.

Drugog dana, polaznici su posjetili Središnjicu VVD-a gdje su s iskusnim nizozemskim trenerima, JP van Staalduinenom i Kamran Ullahom imali pripreme za buduće trenere. Nakon toga, svi polaznici su se uputili u Theatre aan't Spui, gdje su u Speech Republik, pod budnim okom iskusnih trenera govorništva, Bas Moutona i Maartje van Bavel, vježbali tehnike držanja govora i kvalitetnog javnog nastupa. Važno je napomenuti da upravo osnivač Speech Republika, Bas Mouton, uvježbava i nizozemskog premijera za sve važne javne nastupe.

Predvečer su sudionici Partnership days-a bili na prijemu s veleposlanicima iz zemalja sudionika. Tako su Nekić i Tevšić imali priliku i čast upoznati i razgovarati s hrvatskom veleposlanicom u Nizozemskoj, njezinom ekselencijom Veselom Mrđen Korać.

Posljednjeg dana Masterclassa, svi sudionici, podijeljeni u parove, održali su svoje treninge kojima će ubuduće prenositi svoje znanje liberalne demokracije na svoje kolege iz stranke, ali i šire regije.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design