face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

Tomislav Haramustek izabran za predsjednika Mladih krapinsko-zagorskog HNS-a

KrapZagZup2014Krapina, 3.veljače 2014. - Tomislav Haramustek novi je predsjednik Mladih HNS-a Krapinsko-zagorske županije. Odlučeno je to jednoglasno, na Izbornoj sjednici Mladih HNS-a KZŽ održanoj, u subotu, 1. veljače, u Gornjoj Stubici. Za potpredsjednike su izabrani  Romeo Vincelj i Igor Margetić, a za tajnika Stjepan Sirovec.

Novoizabrani predsjednik prisutnima  je zahvalio na ukazanom povjerenju te najavio brojne aktivnosti u budućem periodu.

Podršku svojim mladim kolegama dali su potpredsjednici Županijske organizacije HNS-a Jasmin Krizmanić i Ivan Maligec, član Predsjedništva Željko Vincelj, predsjednica Kluba vijećnika Dragica Ferek Jambrek te predsjednik Županijske organizacije Anđelko Topolovec.

Tom je prilikom istaknuo kako je HNS stranka zdravog razuma, koju ne zanima ništa drugo osim realnosti koja nas okružuje, stoga očekuje od mladih da promijene današnju percepciju politike i aktivno rade na promicanju pozitivnih vrijednosti u svojim sredinama i time pokažu kako je politika častan posao.

Skupština je održana uz prisustvo značajnog broja mladih iz svih podružnica Županijske organizacije, koji su nakon službenog dijela sjednice prisustvovali zagorskoj premijeri filma “Savka” te organiziranom obilasku Muzeja seljačkih buna.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design