face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Izborna2014 malaZagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik općine Pirovac, a na dvogodišnji mandat izabrano je i četvero potpredsjednika – Bima Butara iz Zagreba potpredsjednik je za udruge i podmlatke političkih stranaka, Dijana Golić iz Varaždina potpredsjednica je za politiku i proram, Morena Mudrinić iz Rijeke potpredsjednica za marketing i odnose s medijima, a Mario Tevšić iz Dubrovnika potpredsjednik je Mladih za međunarodne odnose. Gulam je zahvalio Mladima HNS-a što su ga izabrali i prepoznali njegov javni i politički rad kao jednog od najmlađih načelnika u Hrvatskoj te poručio kako će iskustvo koje je stekao kao načelnik svakako primijeniti i na vođenje Mladih HNS-a.

"Usmjerit ću se na teme koje smo definirali kao prioritetne za mlade u Hrvatskoj – obrazovanje, zapošljavanje i stanovanje te nastavak liberalne politike usmjerene na zaštitu ljudskih i građanskih prava", poručio je Gulam. "Osim toga, Mladima HNS-a prioritet su i predstojeći europski izbori koje smatramo ključnima za daljnje jačanje liberala u Europi. Zbog toga ćemo sve aktivnosti i energiju usmjeriti u kampanju naših kandidata Joze Radoša i Marina Vučića kao promotora ciljeva i ideja mladih liberala", istaknuo je Gulam. Podršku Mladima izrazio je i član Predsjedništva HNS-a, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Saboru i HNS-ov kandidat na izborima za Europski parlament Jozo Radoš.

"Europa je projekt koji se stalno razvija, a snage koje je nose i guraju da ide dalje i postane prostor potpune otvorenosti, suradnje i razbijanja svih mogućih prepreka su liberali i mladi ljudi koji imaju energije i koji su otvoreniji, kreativniji i racionalniji. Mladi HNS-a su u sebi spojili te dvije stvari koje pokreću Europu naprijed. Europa će im to vratiti", poručio je Radoš ustvrdivši kako EU već sada razvija programe koji idu u prilog boljem životu mladih i otvara vrlo širok prostor za njihovu afirmaciju.
Skupština je okupila 70-ak članica i članova Mladih HNS-a iz cijele Hrvatske, a održana je u sklopu dvodnevnog seminara Mladih i partnerske nizozemske stranke VVD na temu "Rješavanje nezaposlenosti mladih kroz reformu tržišta rada". Mladima su se na otvaranju kratko obratili i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i župan Varaždinske županije Predrag Štromar te HNS-ov saborski zastupnik i član Predsjedništva Igor Kolman.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design